Restaurant Barko
L'essència del Port de Llançà

Encara que aquest establiment, que porta com a nom Barko, ja va obrir les portes el 2007 com a bar de tapes, en els últims dos anys ha canviat considerablement la seva imatge. Molt acollidor i agradable, la decoració del local emfatitza encara més la seva fantàstica ubicació, just davant del port de Llançà, i no hi falten elements i detalls mariners que homenatgen la gent del mar. Amb aquest canvi, l’objectiu principal de la Mercè i el Joan, els seus propietaris, era convertir el negoci en un restaurant de tapes i peix de la nostra costa.

D’experiència, n’hi ha, i de sobres. El Joan, des de molt jove, ha treballat en diversos àmbits del sector de la restauració, a Llançà ia Barcelona. Quan se li pregunta per què el Barko està situat a Llançà –concretament al carrer Castellar número 82– i no a un altre lloc, ho té molt clar: “és on vam néixer, portem el poble de Llançà al cor”.

El Restaurant Barko ofereix una àmplia carta de plats de peix del nostre mar i del nostre entorn, cuinats amb senzillesa i amb un tracte agradable que us farà tornar a les arrels. A més, a banda de la carta, qualsevol client que visiti el Barko ha de saber que també trobarà suggeriments de peix fresc del dia i del mar d’Amunt, cuinat a la planxa (molls, calamars, sardines, pop…) i sempre prenent la mateixa adreça: directament del mar a la taula.

No dubteu ni un moment i degusteu els plats del BarKo, especialment els calamars, la sípia a la planxa, els seitons fregits o el tàrtar, cadascun d’aquests menjars fets amb un estil totalment propi i sempre acompanyats de la millor manera possible : amb els vins de l’Empordà.