En este momento estás viendo Restaurante BarKo, especialista en tapas y pescado fresco en el Puerto de Llancà

Restaurante BarKo, especialista en tapas y pescado fresco en el Puerto de Llancà

El Restaurant Barko és un establiment restaurador especialitzat en tapes i peix de la nostra costa.

Situat al capdavant del barri del Port de Llançà,prop del Castellar és un local petit però, molt acollidor i agradable, amb capacitat per a una vintena de comensals amb una decoració d’ambient mariner que fa que el local destaqui encara més la seva fantàstica ubicació, on no falten elements i detalls mariners que homenatgen la gent del mar i la zona on es troba, gairebé a tocar les barques amarrades al port . En concret es troba als baixos del número 82 del carrer Castellar,en ple cor del mariner barri del port. Davant per davant d’aquest local es troba una àmplia terrassa del mateix establiment amb més capacitat i on es pot menjar gaudint de l’aire lliure i a la fresca les nits d’estiu.

El Restaurant Barko ens ofereix un ampli ventall de possibilitats a la seva carta de plats i tapes majoritàriament de peix de proximitat, procedent del propi port. Són plats cuinats amb senzillesa i amb un tracte agradable que us farà retrobar les arrels de la cuina marinera casolana. A més, a banda dels plat de la carta,(anxoves, calamars i sépia a la planxa,boquerons, sardines,escopinyes, cloïses, sepionets a la brutesca”, etc. hem de destacar que el client també trobarà altres suggeriments de peix fresc del dia i de la mar d’Amunt, cuinat a la planxa, que varien segons les captures i el mercat (rogers, cànteres, galls, pitxells…) directament del mar a la taula.

Per començar els àpats podem triar alguna de les seves amanides, de formatge de cabra, de verat amb escabetx a l’estil del Barko, croquetes de cep,braves, o anxoves amb pa i tomàquet, entre altres.   Dinar o sopar al Restaurant Barko és una bona manera de gaudir d’un dia al costat del mar, i gaudir de la gastronomia.

L’horari de cuina és de dimarts a dissabte, de la una a dos quarts de quatre, i de les vuit a dos quarts d’onze del vespre.

Els diumenges de la 1 a dos quarts de quatre. Donada la capacitat del local es recomanable fer reserva amb antelació trucant al 972 381 162.

Redacció, J.M.O. (Revista CRAE)